TOSHIBA ЩЕ ПРЕДСТАВИ НОВА ГАМА ОСВЕТИТЕЛНИ ТЕЛА НА ИЗЛОЖЕНИЕТО LIGHT+BUILDING 2018


Oсветителните LED продукти Toshiba на Unity Opto Technology представиха продуктови иновации и имаха голям успех на Light + Building 2016 (водещ световен търговски панаир за осветление и строителство). Unity също така получи положителни отзиви от посетители и клиенти.

Нашият щанд на иновации и технологии ще демонстрира на Lighting + Building 2018 голямата сила в продуктовите гами, както за интериорни и екстериорни решения, така и за тенденцията на слънчевия спектър с индекс на цветопредаване (ИЦП) 98 в светодиодното осветление.

LED семейството на Toshiba Sunlight Spectrum е идеалното решение за осветление с отличен индекс на цветопредаване от 98. С тази функция, ефектът върху обектите може да разкрие вярно различни цветове, сравнено с естествената слънчева светлина. LED продуктите Toshiba Sunlight spectrum с непрекъснат спектър, очевидно са с предимство пред дискретната обикновена LED лампа. Нека изключителните характеристики на ИЦП 98 да Ви предложат избор на акцентно осветление с необикновен сценарии.